Yogavormen

YIN YOGA

Laat je kracht vanuit zachtheid ontstaan. Yin yoga helpt je om jezelf te openen en te leren voelen vanuit zachtheid. Fysiek stimuleer je het bindweefsel, de meridianen en vergroot je de flexibiliteit van het lichaam. Je blijft in deze yoga les langer in een houding, zo heb je de tijd om jezelf en de yogahouding te leren verkennen. Een reis door je energetisch lichaam voor ontspanning en bewustwording.

Voor wie?
Ben je op zoek naar rust en zachtheid? Heb je behoefte aan ontspanning? Wil je graag dichter bij jezelf zijn? Merk je dat je energie op is en wil je graag weer opladen?

Wanneer?
Maandag 20:30 / 21:15
Woensdag 18:45 / 20:00 (vrouw & intuïtie)
Donderdag 10:00 / 11:15 (vrouw & intuïtie)

Ja ik wil graag met deze les kennismaken!

Lees meer…

INTUÏTIEVE YOGA & MEDITATIE

In de intuïtieve yoga les komen verschillende yogahoudingen voorbij in een zachte flow, afgewisseld met energetische oefeningen, ademhalingsoefeningen en soms gebruiken we de stem door het zingen van mantra’s. Een les met aandacht voor bewustzijn, gronding in jezelf, rust en de weg naar binnen.

Voor wie?
Wil je graag uit je hoofd komen? Meer in verbinding met je gevoel staan? Zoek je meer dan alleen maar een fysieke yoga les? Ben je op zoek naar bewustzijn, ontspanning en intuïtie?

Wanneer?
Maandag avond 18:45/20:15.

Ja ik wil graag met deze les kennismaken!

Lees meer…