OVER

Welkom bij So Ham Yoga & Prana Studio in Helmond. Een plek waar ik je welkom wil heten in rust en aandacht. De sanskriet mantra So Ham uit India is mij bijgebleven toen ik deze voor het eerst zong. Deze mantra raakte me en ik voelde een enorme rust terwijl ik de mantra zong. Het moment van gewoon zijn heb ik toen heel duidelijk mogen ervaren. De mantra staat voor ” ik ben wie ik ben ” uit de strijd met mijn ego en gewoon zijn in het centrum van mijn bewustzijn daar waar het stil is. Deze mantra verbindt ons met wie we werkelijk zijn, elke keer opnieuw.

Waar staat prana voor?

Prana; energy, breath, life, vitality of the spirit. Yoga is divers en geeft je toegang tot de kennis van je fysieke lichaam, om te ontspannen of een gezonder lichaam op te bouwen, maar geeft je ook toegang tot jouw energetisch lichaam. Verbinding van lichaam, geest en ziel. Alles is één zo binnen zo buiten. Vaak zijn we veel met de buitenwereld bezig en weinig met onze binnenwereld. We zijn vooral gaan voelen buiten onszelf en hebben minder verbinding met onze binnenwereld. Om weer contact te krijgen met jezelf is het nodig om in je lichaam te zijn en jouw energie in beweging te brengen. Zo voel je weer meer wie jij bent en sta je steviger op eigen benen in je zachte kracht. Alles is energie en energie dat ben jij! Kom dichter bij wie jij bent!

Odith Engelen

Odith Engelen