OVER

De sanskriet mantra So Ham betekent ik ben. De ik ben staat vanuit zijn, ” ik ben wie ik ben ” uit de strijd met mijn wil en gewoon zijn in het centrum van mijn bewustzijn daar waar het stil is. Overgave. Deze mantra verbindt ons met wie we werkelijk zijn, elke keer opnieuw.

Deze ervaring van de stilte in jezelf ervaar je in het begin misschien alleen op je yoga matje of meditatie kussen. Hoe vaker je dit kunt voelen bij jezelf hoe meer het te ervaren is in jouw dagelijks leven. Je doet dan niet maar je bent veel meer. Bewustwording van je ware Zelf ontstaat.

PRANA?

Prana; energy, breath, life, vitality of the spirit!

Alles is één zo binnen zo buiten. Vaak zijn we veel met de buitenwereld bezig en weinig met onze binnenwereld. We zijn meer buiten onszelf gaan zoeken, wat ook niet gek is met de tijd van nu waarin er zoveel buiten ons zelf gebeurd. Hoe meer je met de buitenwereld bezig bent is er steeds minder verbinding met onze binnenwereld. Om weer contact te krijgen met jezelf is het nodig om in je lichaam te zijn en jouw energie in beweging te brengen naar jezelf gericht. Zo voel je weer meer wie jij bent en sta je steviger op eigen benen in je zachte kracht. Alles is energie en energie dat ben jij! Kom dichter bij wie jij bent!

 

namaste