Soundhealing

Energie

Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties, werkelijk alles in het leven is doordrongen van vibrerende energie. De soundhealing kan je helpen om je trillingsfrequentie te verhogen en zo meer in contact komt met je ware natuurlijke zelf, jouw kernfrequentie.

Stroming

Alles vibreert en is beweging, omdat alles dat bestaat energie is. Energie volgt de weg van de minste weerstand. Wanneer energie vrij kan stromen ontstaat er rust en vreugde. Wordt de vrije energiestroom geblokkeerd, dan ontstaat weerstand en moeite. De wensen van ons ego bijvoorbeeld kunnen de vrije energiestroom blokkeren. Wanneer ons ego plaats maakt voor ons Hoger Zelf, gebeurt alles in ons leven – op basis van het principe van de minste weerstand – vrijwel ‘als vanzelf’.

Werking

De soundhealing kan je helpen om je dieper naar je bewustzijn te brengen en zo de connectie met je centrum van bewustzijn het hart te maken. Door te luisteren naar de tonen en vibraties kom je al snel in een de diepe ontspanning en ontstaat er een vrije stroming, waardoor energie vrij kan stromen. Het lichaam neemt de trillingsfrequentie van de vibratie aan en laat nieuwe energie stromen. Het stroomt en er is ruimte voor opruimen, loslaten en vernieuwen. Het lichaam kan zichzelf helen.

Privé Sessie

Tijdens de persoonlijke soundhealing sessie maak ik gebruik van de tibetaanse klankschalen, gong, tingsha’s, rainmaker, oceandrum, sjamanen drum en windgongs. De schalen kunnen op delen van jouw lichaam geplaatst worden daar waar ze nodig zijn. Iedere soundhealing is weer anders omdat jij uniek bent en ik zal afstemmen op jou als persoon en jouw energie. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en voor het delen van jouw beleving. Tijdens de privé sessie kijken we naar het thema wat bij jou momenteel speelt. Van hieruit zullen we gaan werken. Dit betekent dat wat gezien wil worden de aandacht krijgt.

Soundhealing privé sessie 60 min € 42,50

– dinsdag tussen 13:00 en 15:00
– donderdag tussen 12:00 en 14:00

Soundhealing workshop

Tijdens de soundhealing workshop zullen we in groepsverband zijn. Intuïtief zal ik een thema uitkiezen en de geluiden spelen die voor deze avond afgestemd zijn op de groep en de energie van dat moment. We gaan ons afstemmen op de energie en laten vervolgens de rest over aan de geluiden die er ontstaan. Soms gebruik ik de drum meer of de klankschalen worden meer bespeeld. Wat er nodig is ontstaat. Tijdens de soundhealing in groepsverband worden de schalen niet op jouw lichaam geplaatst maar kom ik bij je langs. Er is in groepsverband minder aandacht voor individuele thema’s. Daarvoor is de privé sessie meer geschikt.

Soundhealing workshop 75 min € 15,00 (minimaal 6 personen)

Kijk bij de agenda voor de aankomende workshop.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met me op. Wil je meer lezen over de bijzondere klankschalen? Lees meer..