Intuïtieve yoga voor de bewuste sensitieve vrouw

intuitieve yoga helmondBij de intuïtieve yoga van vrouw & intuïtie ervaar je een ontmoeting met jezelf op een diepere laag. Bewustwording, verstilling en zachtheid ontvouwen zich in jou. Er is aandacht voor het voelen, ervaren en verdiepen van jouw rijke binnenwereld. De aandacht ligt in deze lessen niet alleen op de fysieke yogahoudingen maar vooral op het leren waarnemen van je lichaam. Jouw lichaam is de tempel waarin je thuis mag komen en hier mag je steeds meer verbinding mee gaan maken. Dat je thuis komt in jezelf met alles wat er is. We streven niet naar de perfectie van de yoga houding maar de ervaring die ontstaat van de houding aannemen en doorleven.

Hoe ziet een vrouw & intuïtie les eruit?

In deze intuïtieve yoga les van vrouw & intuïtie neem ik je mee op reis van denken naar voelen door middel van verschillende technieken oa; aarden, bio energetische oefeningen, ontspanningsoefeningen, hatha yogahoudingen, yin yoga houdingen, ademhalingstechnieken, chakra oefeningen, mantra zingen, begeleide visualisatie technieken en dit alles intuïtief afgestemd op de energie van het seizoen en het thema van de dag. Om jouw intuïtie te bekrachtigen stemmen we ons af op de 5 elementen, chakra’s, godinnen/engelen kaarten of boodschappen uit de natuur.

Deze yoga les is voor iedere vrouw die zich graag wil afstemmen op haar rijke binnenwereld. Een les die ook veel sensitieve vrouwen aarding en rust kan geven na overprikkelende dagen. Ontmoet je essentie in samenzijn met gelijkgestemde vrouwen en kom thuis bij jezelf!

Voor welke vrouw is deze les?

Voor de vrouw die veel in de ‘doe’ ‘denk’ modus is, de vrouw die haar kracht vanuit zachtheid wil ervaren, de vrouw die vaak overprikkelt is, een burn out heeft gehad, aandacht aan haar binnenwereld wil geven, de vrouw die altijd maar ‘moet’ en toe is aan rust, de vrouw die graag meer contact met haar gevoelswereld wil, de vrouw die “hoog” sensitief is, en natuurlijk voor alle vrouwen die haar natuurlijke intuïtie willen eren!

Wanneer?

20:00 / 21:30

De ‘nieuwe’ vrouw & intuïtie yoga les is te volgen vanaf januari 2019 meer info volgt!

 


Ben je nieuwsgierig en wil je graag een vrouw & intuïtie les mee volgen? Vul hieronder dan jouw gegevens in en ik neem contact met je op.