Intuïtieve ontwikkeling met meditatie

intuitieve ontwikkeling helmond

Intuïtieve ontwikkeling, activatie innerlijk licht.

Ben jij op zoek naar een manier om dichter bij de stilte in jezelf te komen? Tijd te nemen om jezelf op een diepere laag te leren kennen? Wil je meer verbinding met jouw vrouwelijke energie? Voel je dat je veel oppikt van andere mensen om je heen en vaak moe hier van bent? Voel je de behoefte om meer met jouw sensitiviteit te leren omgaan? Wil je jouw innerlijk licht ontdekken?

Ieder maand kun je mee doen met de geleide meditaties die je dichter naar jezelf brengen en jouw intuïtieve ontwikkeling. Je komt dichter bij de pure stilte in jou. De meditaties zullen bestaan uit geleide meditaties gericht op intuïtie (3e oog) en het werken met jouw energieveld (aura). Intuïtief ontvang ik een meditatie die passend is voor de groep en de energie op dat moment. De geleide meditatie brengt jou dichter naar het ontwikkelen van jouw intuïtie. Je leert verbinding maken met jouw centrum en daar waar jouw innerlijke stilte te vinden is. Het licht in jou!

De meditaties zullen bestaan uit oa: aarden/verbinden met je lichaam en de energie van de aarde, activeren en openen van de verbinding met het goddelijke de kosmos/universum/licht, centreren, beschermen van je energieveld, reinigen, ontladen, opladen, chakra’s waarnemen en onderzoeken/reinigen, afstemmen op energie, leren werken met elementen, werken met godinnen, communiceren met innerlijk kind, innerlijk licht activeren, verbinding met jouw hoger zelf maken.

Deze les is te volgen op donderdag avond van 20:00 tot 21:00.

Aankomende meditaties zijn: 24 mei, 14 juni, 19 juli
Prijs: € 11,00 per meditatie

Aanmelden? Ja ik wil graag naar mijn innerlijk licht gaan!