Intuïtieve meditatie avond

intuitieve ontwikkeling helmondBen jij op zoek naar een manier om dichter bij de stilte in jezelf te komen? Tijd te nemen om jezelf op een diepere laag te leren kennen? Ontstaat er een verlangen om meer afgestemd te zijn op jouw vrouwelijke energie? Voel je de behoefte om jouw sensitiviteit als kracht te gaan zien? Ben je een vrouw die veel aanwezig is in haar hoofd en minder in haar buik? Wil je graag van de ‘doe’ modus naar voelen en écht aanwezig zijn in jezelf?

 

Wat brengt een meditatie van vrouw & intuïtie jou?

De intuïtieve meditaties van vrouw & intuïtie brengen je dichter naar de stilte in jezelf, je pure Zelf en bekrachtigen jouw zachte ontvangende vrouwelijke energie. Tijdens de intuïtieve meditatie kom je dichter bij de stilte in jou, daar waar je thuis bent in jezelf en je jouw intuïtie kunt waarnemen. Door jezelf af te stemmen met intentie en visualisatie leer je jouw energieveld (aura) waar te nemen. De meditatie brengt je in je buik en jouw rijke binnenwereld. Er ontstaat tijdens de meditatie een gezamenlijk energie veld waarin jouw trillingsfrequentie omhoog zal gaan.

Hoe ziet een intuïtieve meditatie er uit?

In een bedding van veiligheid stemmen we ons gezamenlijk af op de energie van de avond. Aan het begin van iedere meditatie verbinden we ons met moeder aarde en verankeren we onszelf diep in haar energie. Door deze diepe verbinding leggen we een stevige bodem in onszelf zodat we in volledige aanwezigheid kunnen gaan ontvangen. Op verschillende manieren zul je gaan ervaren hoe het is om thuis te komen bij jezelf. De intuïtieve meditaties zullen bestaan uit oa: aarden/baarmoeder/buikverbinding, afstemmen op het licht/goddelijke god/godin/universum, centreren, beschermen van je aura/reinigen, leren afstemmen op energie, chakra’s, elementen, godinnen, innerlijk kind, innerlijk licht en afstemming met jouw hoger zelf.

Voor welke vrouw is deze les?

Voor de vrouw die veel in de ‘doe’ ‘denk’ modus is, de vrouw die haar kracht vanuit zachtheid wil ervaren, de vrouw die vaak overprikkelt is, een burn out heeft gehad, aandacht aan haar binnenwereld wil geven, de vrouw die altijd maar ‘moet’ en toe is aan rust, de vrouw die graag meer contact met haar gevoelswereld wil, de vrouw die “hoog” sensitief is, en natuurlijk voor alle vrouwen die haar natuurlijke intuïtie willen eren!

Wanneer?

Wekelijks van 20:00 tot 21:15 (start in januari 2019)

* Betaling van de lessen gaat per kwartaal €11,00 per les (€121,- totaal 11 lessen jan,febr,mrt)

 


Ik meld mij graag aan voor de intuïtieve meditatie!