DOCENTE

Odith Engelen / Yogadocente en eigenaresse

Ongeveer  10 jaar geleden kwam ik in aanraking met mindfulness. Dit was het begin van mijn zoektocht naar mezelf en rust in mijn leven. Zomaar ineens kwam yoga op mijn pad, mijn allereerste yoga ervaring vergeet ik nooit meer. Dit is het, hier wil ik meer van weten! Mijn hart maakte een sprongetje. Mijn gevoeligheid kreeg een plekje en ik voelde me meer verbonden met het leven. Kracht, liefde en zachtheid ontwikkelden zich in mijn leven. Zo begon mijn zoektocht op het yoga pad, mijn passie voor yoga was geboren. Een aantal teacher trainingen, cursussen en een bijzondere reis naar India verder heb ik in 2015 mijn droom gerealiseerd en So Ham Yoga & Prana Studio geopend.

De verschillende opleidingen die ik gevolgd heb zie ik als een mooi samenspel die ik integreer in mijn lessen en mijn manier van lesgeven. Intuïtief yoga les geven, bespelen van de bijzondere tibetaanse klankschalen en werken met energie (chakra’s) is wat mijn hart raakt en blij maakt. Met mijn passie en enthousiasme laat ik je graag kennis maken met yoga en alle aspecten die op het yoga pad erbij horen.

Opleidingen/bijscholing:

2017 YOGA NIDRA TEACHER COURSE
Ananda yoga centrum
-2016 TRADITIONAL YOGA AND MEDITATION COURSE
India, Rishikesh: Swami Vishudha Nanda Ji, Sadhvi Lalitambay Ji
-2015 HEALING YOGA WORKSHOP
Kevin Sahaj & Katiza Satya
-2015 PRANA VINYASA YOGA, ELEMENTS WORKSHOP
Yogastudio Sadhana: Svatava Novakova
-2014/2017 SPIRITUEEL ENERGETISCH TRAINER
Centrum noorderlicht: Noor Elfers
-2014 VIPASSANA MEDITATIE RETRAITE 100 hr
Meditatie centrum Dhamma Pajjota: S.N. Goenka,
-2014 YIN YOGA ANATOMIE TEACHER TRAINING LEVEL 1
Yogatreat: José de Groot

-2013 POWER YOGA INTENSIVE TEACHER TRAINING 200 HR  
Yogatrainer: Cora Verkuilen, Yvonne Vendrig

Als aanvulling hierop heb ik verschillende cursussen gevolgd in: klankschaal massage, vrouwelijke energie en natuurvoeding.