Chakra cursus

Chakra awareness “vrouw & intuïtie”

Vrouw & intuitieWil jij graag meer weten over jouw persoonlijke ontwikkeling met behulp van de chakra’s vanuit de vrouwelijke energie? Intuïtie, creativiteit en in groepsverband met vrouwen. De diepte in gaan met je energetisch lichaam en zo de reis aan gaan met je zelfontwikkeling. In deze cursus leer je de energie van jezelf kennen en hoe je in het leven staat. Je leert jezelf op een diepere laag kennen en de lessen geven je handvatten om in het dagelijkse leven meer helderheid te krijgen over je verbinding met jezelf en jouw omgeving.

Bewustzijn en de behoefte om aan jezelf te werken zijn een voorwaarde voor innerlijke groei. We behandelen 1x per maand een chakra zodat je voldoende tijd hebt om het thema te integreren en het toe te passen. We behandelen de chakra’s in een kleine groep zodat er genoeg aandacht is voor iedereen en dat er ook persoonlijke aandacht is. De lessen zullen bestaan uit diverse vormen van intuïtief werken o.a. meditatie, yoga, energetische oefeningen, dans, bewegen, muziek, schilderen, tekenen, kleien. We ervaren dan alles wat de energie naar boven brengt zodat het gezien en gehoord kan worden. Per thema maak ik een altaar met kristallen en edelstenen, bloemen en alles wat passend is bij het behorende chakra. De reis met de chakra’s maken we met onze vrouwelijke energie. We leren elkaar in openheid en respect kennen in de cursus en zo ontstaat er ook een mogelijkheid om veiligheid te creëren. Losse modules volgen is daarom helaas niet mogelijk. Ook zal er huiswerk meegegeven worden om je dieper in het thema te brengen en zo de opgedane kennis te gaan voelen en ervaren zodat je het gaat doorleven. Transformatie in je persoonlijke ontwikkeling komt alleen op gang als je vanuit het verlangen werkt om dichter naar je ware essentie te gaan.

De thema’s die o.a aan bod komen zijn; aarden, innerlijk kind, sensualiteit, innerlijke vrouw laten zien en horen, de krijger activeren, eigen liefde en relaties, expressie, stem gebruik, zang, intuïtie, kennis.

Inhoud van de cursus:

1e chakra AARDE: leren gronden, contact met de Gaia godin (moeder aarde) maken. Hoe sta ik in verbinding met de aarde en mijn lichaam? Lukt het mij om bij mezelf te blijven? Hoe voelt de verzorgende moeder energie in mij?

2e chakra WATER: energie ontdekken in mijn buik, wat voel ik allemaal? En hoe sta ik in verbinding met mijn emoties? Mag mijn seksualiteit er zijn? Mag ik plezier hebben? Innerlijk kind helen. Hoe ga ik om met verandering? De wilde vrouw in mijzelf leren voelen.

3e chakra VUUR: hoe ga ik om met kracht, wilskracht en discipline. Hoe kan ik leven vanuit een authentieke ik? Innerlijk vuur activeren. Ontdekking van de krijger!

4e chakra LUCHT: wat ervaar ik als ik contact maak met de tempel van mijn hart? De weg van ik naar wij. Lukt het me om mijn hart te openen? Hoe ga ik om met mijn relaties? Kan ik harmonie en liefde voelen in mijzelf? Mag ik ontvangen? Hoe adem ik? Kan ik de genezeres in mijzelf voelen?

5e chakra ETHER: mag ik mezelf uiten en delen wat er in mijn binnenwereld speelt? Hoe is mijn communicatie met de ander? Kan ik mijzelf verwoorden? Voel ik verbondenheid en creativiteit? Wat doet geluid en zingen met mij?

6e chakra LICHT: kan ik de schoonheid zien bij mezelf en het leven? Lukt het mij om te visualiseren, mijn verbeeldingskracht te gebruiken? Hoe is mijn vertrouwen in mijn intuïtie? Ben ik een dromer of wil ik alles vanuit mijn hoofd begrijpen? Kan ik helder zien? De dromer in mijzelf beleven.

7e chakra GEDACHTEN/ZUIVER BEWUSTZIJN: wat denk ik? Geloof ik ergens in? Hoe komt informatie binnen bij mij? Wat ervaar ik als ik leegte voel? Hoe is de verbinding met mijn geest en mijn verstand?Activeren van de wijze vrouw.

Graag neem ik je mee op een inspirerende reis naar binnen. Vanuit liefde en enthousiasme voor zelfontwikkeling en spirituele groei naar de essentie van de bron zal ik deze cursus geven. Tools en ondersteuning in zachtheid geef ik je uit mijn eigen doorleefde ervaring en opgedane kennis in yoga opleidingen, spiritueel energetisch trainer, hsp begeleiding, intuïtieve ontwikkeling, mijn eigen zoektocht in hooggevoeligheid en passie voor het werken met chakra’s en spiritualiteit.

Weet je niet of deze curus passend voor je is? Maak dan gerust een afspraak met me. In overleg bekijken we wat voor jou mogelijkheden zijn en of het passend voor jou is op dit moment.

Wanneer? 1x per maand op zondag ochtend 10:00 / 13:00 (totaal 7 lessen)
Datums: 4 mrt, 8 apr, 13 mei, 3 jun, 1 jul, 26 aug, 23 sept
Investering:
betaling ineens €280,- betaling in 2 termijnen € 315,- (2 x € 157,50)

Als je interesse hebt om mee te doen dan kun je je aanmelden via het contactformulier. Bij aanmelding ontvang je van mij een mail met vragen om in te vullen en hebben we een kort telefonisch gesprek om kennis te maken.

Ik kijk er naar uit om deze mooie reis te gaan maken met jou, lieve mooie bewuste vrouw!