vrouwelijke energieWil jij meer je eigen vrouw ZIJN gaan belichamen? Merk je dat je perfectionistisch en kritisch voor jezelf bent en niet kan rusten in jouw eigen lichaam? Ben je (hoog)sensitief en heb je je hierdoor afgeschermd voor de mensen en de wereld om je heen? Lukt het maar niet om zachtheid en rust in je lichaam en geest te voelen? Voel je je diep van binnen onveilig? Lijkt het of het leven voor jou een strijd is? Ga je vaak in de doe modus en blijf je maar bezig? Hoe is jouw verbinding met je buik? Heb je moeite om van je lichaam en jouw seksualiteit te genieten?

Als je voelt dat deze tekst jou raakt dan kan het zijn dat je jouw vrouwelijke energie maar niet durft of kan laten stromen. Hoe goed kun jij jezelf waarnemen en helemaal je lichaam bewonen? Velen vrouwen onder ons hebben moeit om “echt” in hun lichaam te zijn omdat er zoveel is meegemaakt in dit leven of uit vorige levens. Er is nog niet echt een reis gemaakt naar de kern van onze essentie. Helemaal in onze buik te landen. Hierdoor raakt de verhouding vrouwelijke en mannelijke energie uit balans en wordt er 1 energie versterkt. Als je als vrouw zijn jouw vrouwelijke eigenschappen niet goed weet te benutten kan het zijn dat je jezelf snel wegcijfert of te “open” staat in de wereld. Je kan te gevoelig worden of je sluit je helemaal af. Je voelt een afstand met jezelf en alles om je heen. De wereld buiten ons heeft veel indruk gemaakt omdat het ons zo raakt, hierdoor hebben we geleerd om met de aandacht “buiten” ons lichaam te zijn. Een manier om de wereld om ons heen te “scannen” om te zien of we veilig zijn. De weg naar ons lichaam voelt als onveilig omdat we het niet goed kennen en bewonen. Dit vraagt veel energie en je voelt dat je snel leeg loopt of uit balans raakt. Belangrijk is het om langzaam de weg naar het lichaam te leren maken en kennis te gaan maken met jouw eigen energie. Alles wat in jouw lichaam gebeurd mag gezien en ervaren worden. Het mag er allemaal zijn. Diep jouw lichaam gaan bewonen en wie jij bent van binnen te gaan belichamen.  Een goede balans van de beschermende hart gedragen mannelijke energie en de intuïtieve scheppende vrouwelijke energie is wat deze tijd van ons vraagt. De samenwerking van de man en vrouw in jouzelf. Dat jij niet meer de ander nodig hebt om in balans te komen.

Wil je graag meer jouw vrouw zijn gaan belichamen en de reis naar de diepte in jezelf gaan maken? Als je voelt dat dit jouw pad is dan kun misschien mee doen met de cursus chakra awareness “Vrouw & Intuïtie”. Een cursus waarin we samen met vrouwen een reis maken via onze vrouwelijke creativiteit door ons af te stemmen op oa;  chakra’s, yoga, meditatie, zingen, dansen, schilderen, collage’s maken en nog veel meer! Alles in vrouwelijke zachtheid, veiligheid en zuivere verbinding met onszelf en de omgeving.

Ben je nieuwsgierig of deze cursus iets voor jou is? Lees hier meer over de cursus of maak een afspraak om kennis te maken. Ik ontmoet je graag lieve mooie bewuste vrouw!