AGENDA

soundhealing helmond

Soundhealing “helende meditatie met klankschalen, gong en drum”
Laat je meevoeren door de zachte en liefdevolle energie die je dichter bij jezelf brengt. Zet al je zintuigen open en laat de mind langzaam ontspannen. Intuïtief zal ik een thema uitkiezen en de geluiden spelen die voor deze avond afgestemd zijn op de groep en de energie van dat moment. We gaan ons afstemmen op de energie en laten vervolgens de rest over aan de geluiden die er ontstaan. Soms gebruik ik de drum meer of de klankschalen worden meer bespeeld. Wat er nodig is ontstaat. Iedere soundhealing is weer anders dus laat je weer verassen. Aan het einde staat er een kopje kruidenthee en iets lekkers voor je klaar.

  • Wanneer? vrijdag 9 februari 19:30 / 20:45
    Investering: €15,00
breathwalk helmond

Breathwalk “kundalini loopmeditatie voor innerlijke rust”
Wil je op zondag ochtend in stilte en rust beginnen? Heerlijk even afstemmen op jezelf? Gezamelijk afstemmen met yoga en ademhalingsoefeningen waarna we vervolgens een wandeling maken. Tijdens een Breathwalk maak je ritmisch gebruik van je ademhaling, mantra’s en mudra’s. Dat kun je in diverse patronen doen. Ieder patroon heeft zo zijn eigen specifieke werking. Deze workshop wordt verzorgd door gast docent Jérôme Stegeman reiki master, bachbloesem therapeut en kundalini teacher in opleiding.

  • Wanneer? zondag 11 februari 10:00 / 11:30
    Investering: € 15,00
astrologie so ham yoga & prana studio helmond

Astrologie beginners workshop “ontdek je talenten en authentieke levenspad”
Kom meer te weten over astrologie tijdens deze introductie workshop. Deze eeuwenoude kennis van het intuïtief werken met de planeet-energieën en sterrenconstellaties zal uitgelegd worden. Je leert patronen te zien in je leven zodat je ze kunt doorbreken. Verder krijg je uitleg over hoe je kunt starten met het interpreteren van je eigen geboortekaart. Deze introductie is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met astrologie en daar nieuwsgierig naar zijn. Deze introductie workshop wordt gegeven door gast docente Esther Engelen astroloog in opleiding.

  • Wanneer? zondag 18 februari 15:00 / 17:30
    Investering: € 20,00
Vrouw & intuitie

Cursus chakra awareness “vrouw & intuitie”
Wil jij graag meer weten over jouw persoonlijke ontwikkeling met behulp van de chakra’s vanuit de vrouwelijke energie? Ben jij een sensitieve en bewuste vrouw die graag meer uit zichzelf wil halen? Wil je graag dichter bij jezelf staan? Intuïtie, creativiteit en in groepsverband met vrouwen. De diepte in gaan met je energetisch lichaam en zo de reis aan gaan met je zelfontwikkeling. In deze cursus leer je de energie van jezelf kennen en hoe je in het leven staat. Je leert jezelf op een diepere laag kennen en de lessen geven je handvaten om in het dagelijkse leven meer helderheid te krijgen over je verbinding met jezelf en jouw omgeving. Bewustzijn en de behoefte om aan jezelf te werken zijn een voorwaarde voor innerlijke groei. We behandelen 1x per maand een chakra zodat je voldoende tijd hebt om het thema te integreren en het toe te passen.

  • Wanneer? 1x per maand op zondag ochtend 10:00 / 13:00 (totaal 7 lessen) Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze cursus lees dan hier meer!